Факт-новини: оперативні сюжети

На контролі у Владислава Атрошенка

Featured Video Play Icon

Усі питання та проблеми, які піднімають мешканці Чернігова на зустрічах з Владиславом Атрошенком,  систематизуються та аналізуються.

На ранковій нараді у середу предметно розглядали можливість їх виконання.

Як акцентував Владислав Атрошенко, за ці роки вдалося вирішити низку глобальних проектів та кардинально оновити дорожнє покриття з заміною бордюрів на центральних та найбільш завантажених вулицях Чернігова, плани на наступний рік формуватимуть спільно з мешканцями мікрорайонів та в залежності від фінансових потужностей бюджету міста.

Крім цього обговорили питання встановлення світлоформа на перехресті вулиць Міхнюка – Шевченка. Він мав розвантажити Красний міст від транспорту.Тож логічний результат цього проєкту аналізували детально.

За дорученням міського голови звернення мешканців мікрорайону ЗАЗ, які мають певні проблеми з транспортом у ранковий час, наразі аналізуються в профільному управлінні міської ради.

Поповнити транспортний парк ЧТУ новими рогатиками розраховують уже в листопаді, – проінформував на нараді керівник підприємства Руслан Емець.

На прохання мешканців міста Владислав Атрошенко доручив управлінню освіти міської ради підготували повний звіт про заміну вікон у дитячих закладах за останні три роки та розмістити цю інформацію на сайті міської ради.

Питання ремонту сміттєвих баків у будинках на пр. Миру 251 , 253 та оновлення там поштових скриньок вирішать до 25 вересня.

Щодо будівництва спортивного майданчика у мікрорайоні ЗАЗУ, питання вивчається, – повідомили відповідальні посадовці.

На нараді керівники теплогенеруючих компаній міста заявили про свою готовність до зими. Виконання усіх питань, які обговорювалися на нараді, взяті під особистий контроль Владиславом Атрошенком.