Новини

На дорозі Київ-Чернігів облаштовують ще один тимчасовий проїзд

На Чернігівщині продовжують облаштовувати тимчасові проїзди замість зруйнованих рашистами мостів. Наразі роботи тривають на дорозі Р-69 Київ – Чернігів. Тут влаштовують насип тимчасової об’їзної дороги. Для пропуску води буде проведений монтаж труби. Про це повідомляє Служба автодоріг у Чернігівській області.

Це вже друга тимчасова переправа, збудована на цій дорозі. Нещодавно завершили роботу на попередній локації і перенаправили техніку сюди.

Більше місяця на Чернігівщині йшли бої. Частина області була окупована, ворог блокував місто Чернігів та руйнував інфраструктуру. У результаті бойових дій пошкоджено 626 км державних доріг та 20 мостів.

У квітні дорожнє господарство області відновило роботу. Зараз працюють над забезпеченням проїзду по основним транспортним коридорам для покращення гуманітарної ситуації на Чернігівщині.

Дорожники вже відновили проїзд біля чотирьох зруйнованих споруд, організувавши тимчасові об’їзди. На трьох штучних спорудах роботи тривають цього тижня.

Водночас на дорогах М-01, Н-27 та Р-56 проводиться прибирання після розмінування. Наразі дорожники навели лад на 52 кілометрах.  Розпочали роботи з ямкового ремонту на транспортних коридорах, що ведуть до Києва.