Новини

На Чернігівщині попрощалися з прикордонником Олександром В’язовиком

Чернігівщина попрощалися з ще одним Захисником, який віддав життя на фронті російсько-української війни. У Семенівці 11 жовтня провели в останню путь інспектора прикордонної служби вищої категорії – начальника групи інспекторів прикордонної служби Олександра В’язовика.

Про це повідомили в Північному кордоні. Держприкордонслужби України.

До лав прикордонного відомства Олександр приєднався понад двадцять років тому – у 2001 році. Весь цей час сумлінно, патріотично і чесно служив українському народові.

Військовий Романтик, прикордонник, який вкладав сенс у кожен день своєї службової діяльності, професіонал своєї справи, надійний товариш, люб‘ячий чоловік та батько – так про Олександра В’язовика згадують побратими.

Олександр В’язовик загинув під час виконання бойового завдання в прикордонні Чернігівської області 9 жовтня унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. отримав поранення, не сумісні з життям.

Олександру назавжди залишиться 43… Назавжди у скорботі без сина залишилися мати, без чоловіка дружина, без батька донька.

Поховали воїна у рідній Семенівці. Віддати шану та вклонитися перед матір‘ю за сина-Героя прийшли побратими, друзі, товариші та пересічні мешканці міста.