Факт-новини: оперативні сюжети

Молодіжне крило «Рідного дому»

Featured Video Play Icon

Молодіжне крило політичної партії “Рідний дім” представили у вівторок у Чернігові. До нього увійшли представники молоді нашого міста, які підтримують курс його розвитку  і готові поставити свої ідеї на службу Чернігову.

Головною причиною вступу до партії члени молодіжного крила називають стрімкий розвиток обласного центру під керівництвом Владислава Атрошенка як в інфраструктурі, так і в плані комфорту. За останні кілька років це позитивно позначилось на позиції Чернігова в рейтингу міст України.

Серед основних своїх завдань представники молодіжного крила “Рідного дому” називають повернення чернігівців до нашого міста після здобуття освіти. Випускники ВУЗів можуть  стати кваліфікованими працівниками вже існуючих підприємств, або створити власний бізнес. А їхні креативні ідеї цілком реально втілити у життя або через пряму підтримку міської влади, або як проєкт бюджету участі.

Незважаючи на те, що місцеві вибори в Україні стрімко наближаються – до них залишилось менше трьох місяців – агресивно конкурувати з представниками інших партій члени молодіжного крила “Рідного дому” не планують. Навпаки, обіцяють не ігнорувати ніяких конструктивних пропозицій, спрямованих на розвиток Чернігова.