НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Міський голова повернувся до роботи

Featured Video Play Icon

Міський голова Владислав Атрошенко одужав від Covid-19 та повернувся до роботи. У четвер він провів засідання виконкому у мерії, а також розповів про свій досвід боротьби з хворобою.

За словами Владислава Атрошенка, він лікувався у Чернігові. Його стан був середньої важкості, а хвороба довго не хотіла відступати.

Віднині, завдяки рішенню виконкому, четверо працівників управління ЖКГ міської ради – двоє начальників відділів та двоє головних спеціалістів відділів – зможуть складати протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 152: це порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів.

Також чернігівським водіям варто знати, що вже з четверга будуть перекриті дві ділянки вулиць Кримської та Перемоги (не плутати з проспектом). Там прокладатимуть самопливний каналізаційний колектор.

Окрім цього, у Чернігові побільшає меморіальних дошок. Одну таку пропонує встановити громадська спілка “Координаційна рада ветеранських громадських організацій України у Чернігівській області”. Пам’ятний знак буде присвячений керівнику Чернігівської міської підпільної організації у період Другої світової війни Олександру Дмитровичу Михайленку. Її розмістять на фасаді будинку №7 на вулиці Родимцева.