Факт-новини: оперативні сюжети

Мільйон « Чернігівводоканалу»

Featured Video Play Icon

Мільйон гривень сплатив  власник автозаправки на пр. Миру  ” Чернігівводоканалу”.  За ці кошти комунальне підприємство змогло перенести магістральний  водогін з території заправки на нейтральну полосу і таким чином забезпечити безперебійне водопостачання мешканців сусідніх будинків.

 Нагадаємо, під час аварії,  яка сталася цього року на території заправки,  без водопостачання залишилося кілька кварталів. Аби дістатися до аварійної труби, тоді довелося  прибирати  газову заправку, яка стояла на водогоні. Питання врегулювали з її власником  мирним шляхом. Він компенсував  кошти для того, аби привести свій об`єкт у відповідність до проєкту.

 А от з державою  ” Чернігівводоканалу ” судитися скоріш за все доведеться. Мова йде про  пеню, яка нарахована на той кредит, який підприємство взяло у валюті  ще за попереднього керівника під гарантії держави. Це  більше мільйона гривень.  У той же час  ” Чернігівводоканалу”, за відсутності ресурсів, доводиться ліквідовувати аварії на каналізаційних та водопровідних мережах міста. Аварійні ділянки каналізаційного колектору  на вул. Ціолковського –  Самоквасова  та проспекту Миру – Котляревського  переклали, на Київській роботи теж завершуються,- повідомив  Сергій Малявко на оперативній нараді у мерії.