Факт-новини: оперативні сюжети

Мер на ЗАЗі – підсумки спілкування

Featured Video Play Icon

Транспортні проблеми мікрорайону ЗАЗ стали однією з основних тем спілкування його мешканців з міським головою. Місцеві жителі поскаржились, що їхнім дітям доводиться їздити зранку до школи у переповнених тролейбусах і бажано б збільшити кількість машин на маршрутах.

Район ЗАЗу доволі густонаселений – тут є і приватна забудова, і багатоповерхівки. А от інфраструктурі свого часу уваги приділили недостатньо. Через це тут є дороги, що не знаходяться у комунальній власності, біля деяких будинків немає освітлення тощо.

Змішана забудова мікрорайону спричиняє і ряд побутових проблем – наприклад, задимлення від опалювання гаражів. Багато мешканців ЗАЗу просили міського голову звернути увагу на незадовільний стан тутешніх прибудинкових територій. Проїзди і бордюри давно потребують ремонту. В цьому питанні жителям мікрорайону, як-то кажуть “нещастя помогло”. За словами Владислава Атрошенка, прогноз по державному та міському бюджетам на наступний рік гірший, ніж на 2020-й. В таких умовах бракуватиме коштів на масштабні проєкти, як-то дорога на Шерстянку, тому цілком імовірно, що більше уваги приділять саме прибудинковим територіям.