Факт-новини: оперативні сюжети

Майстер клас з боксу від Дмитра Митрофанова

Featured Video Play Icon

Григорій вперше одягнув рукавички для боксу. Сьогодні спортивний майданчик для хлопця перетворився на ринг. Його суперником стане ніхто інший, як боксер світового класу Дмитро Митрофанов.

Готується до зустрічі з боксером не тільки Гриць. Для усіх вихованців Чернігівського навчально-реабілітаційного центру № 2 це довгоочікувана подія. Вперше спробувати свої сили у поєдинку хочуть як хлопці, так і дівчата.

Дмитро Митрофанов – майстер спорту міжнародного класу. Проте для вихованців центру він не тільки відомий боксер. Сьогодні Дмитро Митрофанов пробує себе у ролі тренера. Показуючи різні боксерські прийоми, спортсмен згадує, як і сам колись прийшов у великий бокс.

Досягти успіху у свій час Дмитру допоміг його тренер та наполеглива праця. Зараз він триразовий чемпіон України та володар поясу WBO Oriental в першій середній вазі. Прагне стати чемпіоном світу серед професіоналів. А вихованцям центру Дмитро Митрофанов радить завжди іти до своєї мети. Ніщо не може завадити людині займатись спортом.

Діти з задоволенням по черзі відпрацьовують боксерські прийоми на чолі с Дмитром Митрофановим. Усі зосереджені та нетерплячі. Кожному хочеться особисто позайматися з майстром спорту. У кінці тренування вдячні діти зробили Дмитру подарунок – його власний портрет. Такі майстер-класи для навчально-реабілітаційного центру не є новинкою. Подібні заходи періодично влаштовують у співпраці з Національним олімпійським комітетом.