Факт-новини: оперативні сюжети

Майданчик для баскетболу і стрітболу

Featured Video Play Icon

Реконструкція спортивного майданчика біля 1-ї школи набирає обертів. Раніше він часто ставав місцем проведенням змагань з вуличного баскетболу, але його інфраструктура не витримувала ніякої критики – асфальтове покриття, кільця, та й усе. Але незабаром цей майданчик буде не впізнати. Це буде критий баскетбольний майданчик зі штучним гумовим покриттям на дві ділянки: для баскетболу і стрітболу.

Проект реконструкції передбачає встановлення місць для глядачів, огорожі, освітлення та приміщення для інвентарю. Однак все це з’явиться, найімовірніше, тільки наступного року. За словами начальника управління капітального будівництва ЧМР В. Почепа, наразі фінансування вистачає тільки на саме поле для гри.

Загальна вартість реконструкції майданчика – близько 5 мільйонів гривень. Частково її профінансували завдяки перемозі проекту в рамках “бюджету участі”, але згодом знадобилася додаткова підтримка з міської казни.

На думку В. Почепа, учні 1-ї школи зможуть поганяти в баскетбол на оновленому майданчику вже з початком нового навчального року.