Факт-новини: оперативні сюжети

Київську частково відкрили

Featured Video Play Icon

У Чернігові проїзд автотранспорту вулицею Гончою через перехрестя з вулицею Київською вже відрили. І хоча автівки поки рухаються лише у напрямку Гончої, водії вже радіють, адже їм більше не доводиться їхати в об’їзд.

На повороті з цього перехрестя на вулицю Київську, що у напрямку Ялівщини, дорожні роботи ще тривають, проте вже і тут рух мають відновити до кінця тижня. А от поворот і проїзд у напрямку Мстиславської відкриється пізніше.

Також, до кінця цього тижня вже мають заасфальтувати та відкрити для автотранспорту проїзд через перехрестя з Київською по сусідній вулиці Мстиславській. Дорожні роботи там ще тривають. Перекрито поки рух і на ділянці між вулицею П’ятницькою і проспектом Миру. На Перехресті Київської з вул. П’ятницькою також продовжуються ремонтні роботи.  Повністю завершити реконструкцію водогону і відкрити дорогу зі сторони Київської і до проспекту Миру планують до 15 вересня. Тоді ж за звичним маршрутом курсуватимуть і маршрутки №№17 і 42, а поки до вересня вони продовжать рухатися в об’ізд – через Проспект, пояснили в управлінні транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради.