Факт-новини: оперативні сюжети

Квартира-смітник. Шокуюче продовження

Featured Video Play Icon

Драматична історія з квартирою, наповненою сміттям, у будинку на проспекті Перемоги, 32 отримала шокуюче продовження. Нагадаємо, що один з мешканців почав приносити до себе у помешкання усілякий непотріб і згодом повністю забарикадував ним свою квартиру. Звісно, така антисанітарія спричинила багато проблем для його сусідів. Після переговорів очистити помешкання взялися родичі чоловіка.

Родичі чистили довго, поки о 12 ночі не знайшли серед сміття труп власника квартири. Родичі покинули помешкання, викликали поліцію та рятувальників.

По купах сміття у квартирі за тілом ніхто з рятувальників не поліз, тому наступного дня родичам чоловіка довелося викликати приватну бригаду. Хлопці зробили необхідну роботу за 20 хвилин. За час, починаючи з п’ятниці 17-го липня, вдалося розчистити лише частину входу до квартири. При цьому звідти витягли стільки сміття, що вивозити його допомагали працівники КП “Новозаводське” з причепом. Наразі сморід у будинку вже майже непомітний, але родичам померлого після його поховання доведеться попрацювати тут ще не один день. А коли прибирання буде завершене, будинку знадобиться дезінфекція.