НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Концертний майданчик

Featured Video Play Icon

Біля нового корпусу чернігівської музичної школи №1  облаштують концертний майданчик для учнів. Таку  пропозицію зробив  міський голова Владислав Атрошенко після того як  побував на відкритті  нового корпусу. Мер впевнений, що   це  ідеально доповнить той простір, який тут відкрився.  Цю ідею він озвучив на оперативній нараді 20 жовтня.

Вільне місце,  про яке йдеться, зараз є двором музичної школи. Раніше там була незаконно встановлена  приватна баня. Міський голова подякував власнику цього об’єкта за те, що у цьому питанні знайшли порозуміння і безконфліктно її демонтували.

 Майданчик мають намір зробити вже наступного року.  На цій локації  за гарної   погоди  юні музиканти зможуть влаштовувати концерти, а  чернігівці  долучитися до музичної культури.

Нагадаємо,  будівництво  двоповерхового корпусу-прибудови до міської музичної школи №1 імені Стефана Вільконського на вул. Шевченка, 23  у Чернігові  вже завершено.

 З  19 жовтня тут розпочалися заняття. Нове приміщення з’єднане з основним корпусом  теплим переходом із сучасних легких конструкцій.

 Міський голова  подякував усім причетним до  реалізації цього проєкту.