Факт-новини: оперативні сюжети

Конкурс «Поклик серця» відбувся у місті

Featured Video Play Icon

З конкурсних виступів маленьких артистів на сцені Міського палацу культури розпочався відкритий фестиваль патріотичної пісні “Поклик серця”. В одинадцяте до нього активно долучаються солісти та вокальні ансамблі. З року в рік своїми яскравими виступами, піснями про рідний Чернігів, про Україну конкурсанти збагачують фестивальну палітру.

“Поклик серця”- це співочий конкурс, тому члени журі, а серед них досвідчені викладачі музики, особливу увагу звертають на вокальні дані, а також на артистизм та конкурсну пісню, яка має відповідати патріотичній тематиці.

Заявки на участь у конкурсі “Поклик серця-2020” подали понад 70 маленьких та юних виконавців з Чернігова і області. Нажаль, через ожеледицю не приїхали конкурсанти з районів. Організатори та журі прийняли рішення не залишати їх поза увагою.

Цьогоріч організатори значно збільшили кількість переможців. Про них дізнаємось наступного тижня, а поки що кожному конкурсанту після виступу вручали диплом учасника. Отже перший крок до Гран-прі вже зроблений.