НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Комплексний погляд на реконструкцію

Featured Video Play Icon

Встановлять 25 підвищених пішохідних переходів, ремонтуватимуть не тільки дороги , але й  прибудинкові територій. Найближчі плани з реконструкції у Чернігові обговорювали на оперативній нараді у Чернігівській міській раді.

  • З міського бюджету виділяються кошти на ремонт прибудинкових територій. Я думаю, що було б дуже правильно, якби виділялися кошти і на влаштування достойного асфальтного покриття на подвір’ях усіх комунальних закладів. Це величезна і надзвичайно складна робота, але вона потрібна, і її потрібно колись робити. Оскільки, реально, вже по 30 і більше років там ніхто нічого не робив,- акцентував Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

 Наступного року  будуть оновлювати  території дитячих садочків та пришкільні планують комплексно у рамках реалізації програми прибудинкових територій. Серед дорожніх проєктів одним із найбільш масштабних  буде дорога на повороті з Олександрівки на Кільцеву, яка дозволить пустити вантажний транспорт в об`їзд міста. Це буде спільний проєкт Чернігівської міської ради та обласної державної адмініістрації.

Цього сезону дорожня техніка доїде і до мікрорайону ЗАЗ. У рамках наявних у бюджеті коштів   тут розпочнуть облаштовувати прибудинкову територію, – акцентував Владислав Атршенко.

 На розширеній нараді детально зупинилися на  депутатських зверненнях, які були озвучені на 5 сесії Чернігівської міської ради і обговорили можливості їх реалізації. Значна частина запитів  стосувалася  саме  стану дорожнього покриття та інших елементів інфраструктури  у Чернігові.