Факт-новини: оперативні сюжети

Коли відкриють рух на перехресті пр. Миру та Київської

Featured Video Play Icon

По вулиці Київській тривають роботи з реконструкції водогону. Тут міняють і каналізаційний колектор загальною довжиною 555 метрів. Наразі ремонт проводиться від вулиці Гончої до проспекту Миру. Об’єкт дуже значущий, фінансується з міського бюджету. Сукупна вартість робіт – близько 38 млн. грн. Вже проклали водогін від перехрестя з вулицею Гончою до перетину з вулицею П’ятницькою. Завершальна ділянка проєкту – від П’ятницької до проспекту Миру.

-Зараз роботи виконані в повному обсязі по заміні каналізаційних мереж, абонентських підключень і прокладання водопроводу, – каже гол. Інженер компанії «УТБ-інжиніринг» Ігор Райхіль.

Хід виконання робіт на даному об’єкті вже вкотре перевірив міський голова Владислав Атрошенко.

-Все зроблено, дай боже, на десятки років, – каже мер. – Витримані всі технологічні вимоги. В спальній частині міста (від будинку побуту на  пр. Миру вздовж Київської – Гончої – -Котляревського), навкололо цього кварталу рух ускладнено. І ми думаємо, до 15, максимум до 17 липня закінчемо перехрестя (пр. Миру – Київська) і відкриємо рух. Далі дорожники підуть на Котляревського і за проєктом.

На всю цю ділянку чекає оновленя. Тут розширять дорогу, перенесуть зупинку, зроблять паркінг біля адміністративного суду, облаштують тротуари. Дорожні служби незабаром почнуть асфальтування. Всі роботи на цих ділянках остаточно мають завершити до 15 вересня.