Факт-новини: оперативні сюжети

Кадрові ротації в підприємствах Чернігова

Featured Video Play Icon

  З кадрових ротацій керівників комунальних підприємств Чернігова розпочав ранкову нараду у муніципалітеті 7 вересня  міський голова. Зміни торкнулися чотирьох з них. Владислав Атрошенко особисто подякував кожному за  роботу і визначив основні пріоритети. Так,  новому керівнику КП “Шкільне” Віталію Лосєву доведеться погашати кредиторську заборгованість підприємства.

 Вирівнювати фінансову проблему поки що будуть за рахунок позик в інших комунальних підприємств міста, – відповідне доручення озвучив Владислав Атрошенко під час наради. На посаду директора КП “Будинок книги”, його попередня керівниця Тетяна Корма,  написала заяву за власним бажанням, призначено екс – директора КП ” Зеленбуд” Артема Стаха. А його крісло посів екс-директор КП  ” Новозаводське”.

Висадка  до півтисячі саджанців дерев,таке пріоритетне завдання   для нового “зеленбудівця” на осінь окреслив Владислав Атрошенко. У Чернігові також зміниться і керівник  Центру з надання адміністративних послуг.

Новою буде і керівниця територіального  центру соціального обслуговування населення. Згідно з результами конкурсу його очолить колишня директорка Новозаводського терцентру   Маргарита Алєксєєва. Коротким резюме щодо кадрових питань у формуванні команди Владислав Атрошенко завершив свій  виступ.