Новини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 23 чернігівця, за знищене – троє містян

У рамках Компенсацію за пошкоджене житло у рамках  державної програми «єВідновлення» отримають ще 23 чернігівця, за знищене  — три мешканця.

Виконком міської ради 30 січня затвердив рішення двох комісій, де розглядаються звернення чернігівців. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Читайте також: У Чернігові відновлює роботу басейн у Сімейній поліклініці

Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, 18 січня прийняла 23 рішення про надання компенсації. Загальна сума виплат  — 1 726 061,89 грн.

Відповідне рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів із дня його прийняття.

На засіданні комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, 25 січня прийняли 16 рішень, з них:

  • три про надання компенсації на загальну суму 2 373 846,60 грн;
  • 13  про відмову (на підставі заяв заявників).

Це рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом п’яти робочих днів із дня його прийняття.