ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Гучна ніч у Чернігові: над містом збили кілька ворожих дронів

Featured Video Play Icon

Гучна ніч у Чернігові. 3-го вересня над містом сили ППО збили кілька рашистських дронів. Під час щотижневої наради у муніципалітеті виконувач обов’язків Чернігівського міського голови подякував нашим військовим за професіоналізм та вчасне реагування на загрози з боку ворога, а також усім надзвичайним службам, які долучилися до ліквідації наслідків після падіння уламків.

Я не буду публічно говорити де збиті ці безпілотники, що важливо знати чернігівцям що всі об’єкти критичної інфраструктури працюють в штатному режимі, виконують всі свої функції і забезпечують чернігівців всім чим потрібно. Дякую ДСНС, поліції, всім іншим, хто був задіяний вночі до ліквідації і пожеж, і наслідків влучання. Двоє людей отримали невеликі пошкодження від скла, але вони не зверталися навіть до лікарні, тому це незначні травми. Ну і там таких руйнувань, про що варто було б говорити, немає. Є там гараж якийсь пошкодили, але без автомобілів. Всі працюють, відповідальні служби на місці, – зазначив в.о Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Нагадаємо, що внаслідок ворожих обстрілів минулого тижня утворилася критична ситуація з електроенергією. За даними “Чернігівобленерго”, станом на ранок 3-го вересня вона стабілізувалася, адже обсяги відключень зменшилися — відключали 1-2 черги. Протягом дня графік поступово змінюється. Вже з 15:00 до 18:00 застосовуватимуться три черги погодинних відключень.