НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Фестиваль CheTwinsFest зібрав 85 пар близнюків та двійнят Чернігова

Featured Video Play Icon

Свято подвійної радості! Фестиваль близнюків CheTwinsFest прйшов у Чернігові 8 серпня. Захід відбувається четвертий рік поспіль і щороку він має певну тематику. Цьогоріч мультиродинам запропонували прийти у білому одязі.

Організаторка фестивалю Ольга Рись з власного досвіду знає, що таке бути мамою близнюків. Каже, поява хлопчиків надихнула її на проведення даного заходу.

На CheTwinsFest для близнюків підготували розіграш подарунків, серед яких безкаркасні меблі, підгузки, морозиво та безліч сертифікатів. Також на святі пригощали печивом та розважали аніматори. Щасливі батьки не стримують емоцій та діляться спогадами, про ті часи, коли вони дізналися що буде двійня.

Подвійне щастя, подвійна відповідальність. Батьки близнюків стверджують, виховувати двох малюків одразу – справа не з легких.

Схожі як дві краплі води, деякі пари близнюків розповідають, що відчувають один-одного навіть на відстані.

Цього року на фестивалі було зареєстровано 85 пар близнюків і двійнят різного віку. У 2018-му цей фестиваль встановив два рекорди України: найбільша кількість двійнят на одній локації (100 пар) та найбільша різниця у віці між двійнятами. Усміхнені та радісні мультиродини роблять фото на згадку.