Факт-новини: оперативні сюжети

Дитячий майданчик від депутата

Featured Video Play Icon

У Чернігові на вулиці Захисників України у дворах будинків №№3 і 5 з’явилися нові гойдалки, турніки і сучасні дитячі гірки. Батьки з маленькими  дітьми раді такій обновці, адже у дворі й досі стоять дерев’яні машинки і металеві спортивні конструкції, зроблені  ще за радянських часів. 

Місцеві жителі звернулися до   депутата міської ради Андрія Дериземлі з проханням демонтувати старі аварійні елементи ігрового майданчика. Депутат не лише виконав прохання людей, а й за кошти  з депутатського фонду  відновив майданчик.  

Чернігівські двори – це місце, де діти  проводять більшу частину свого дозвілля. За словами заступника міського голови Олександра Ломако, у Чернігові в рамках програми відновлення дитячих і спортивних майданчиків за 5 років збудовано 82 таких  об’єкти. 

Начальнику управління сім’ї, молоді та спорту Андрію Дериземлі   доводиться  займатися не лише новими, а й  проблемними спортивними спорудами.  Разом з управлінням ЖКГ вони розробляють концепцію відновлення ігрових майданчиків у місті,щоб не тільки діти, а й дорослі могли на них  займатися спортом.