Новини

ДТП у центрі Чернігова: постраждала вагітна жінка та дитина

Вчора о 22:00 до поліції надійшла інформація, що на проспекті Миру в центрі Чернігова зіткнулися автомобілі «Mercedes-benz» та «Renault Megane».

Як повідомили у поліції області, на місце події одразу прибув екіпаж патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Чернігівського райуправління поліції.

Читайте також: ДТП шкільного автобуса та фури на Чернігівщині: поліція назвала причини аварії

Попередньо поліцейські встановили, що 33-річний водій «Mercedes-benz», рухаючись по проспекту Миру, не виконав вимогу дорожнього знаку «Дати дорогу» та здійснив зіткнення з транспортним засобом «Renault Megane» під керуванням 53-річного чернігівця.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали водій та три пасажири автомобіля «Renault Megane» (двоє з яких – вагітна жінка та дитина), які були госпіталізовані.

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Триває досудове розслідування.