Факт-новини: оперативні сюжети

Друга міська лікарня

Featured Video Play Icon

Порадитися з медиками та оцінити реальну ситуацію у базовій лікарні Чернігова, яка взяла на себе першу хвилю коронавірусу, приїхав до другої міської  Владислав Атрошенко. Мер зайшов до стаціонарного відділення, особисто поспілкувався з лікарями та пацієнтами і відразу зробив певні доручення керівнику профільного управління міської ради. Мова йде про підготовку кошторису для заміни постільної білизни та  ліжок, бо вони вже свій термін відпрацювали,- акцентував Владислав Атрошенко. Міський голова зустрівся з керівниками лікарні аби дізнатися про реальну ситуацію у закладі.

 Крім цього , як повідомив Владислав Кухар, згідно з розпорядженням міського голови вже підготовлений необхідний пакет документів до НСЗУ для того аби отримати відповідний пакет медгарантій для міської лікарні №3.

 Медики вважають , що вводити жорсткий карантин не варто, але потрібно підвищувати свідомість у людей, які нехтують засобами безпеки.

Міський голова також попросив медиків розмістити на сайті інформацію про використання коштів з благодійного рахунку, які надходили для підтримки лікарні під час COVIDу. Цікавився виплатою надбавок за роботу з особливо небезпечною інфекцією. Також Владислав Атрошенко озвучив  питання щодо оголошення конкурсу на посаду керівника медичного закладу.  На час проведення конкурсу виконувати обов`язки керівника закладу  буде Валерій Якунін. Попередній очільник теж може подаватися на конкурс, – акцентував Владислав Атрошенко.