Факт-новини: оперативні сюжети

Дорожні ремонти у Чернігові заершуються

Featured Video Play Icon

Цьогорічний сезон дорожнього будівництва у Чернігові поступово виходить на фінішну пряму. Масштабні роботи з влаштування нового асфальтобетонного покриття на об’єктах дорожньої інфраструктури міста майже завершуються. З новим дорожнім одягом вже вулиці Кільцева, Малиновського, Льотна, Хлібопекарська та багато інших. Вже від завтра повноцінну, оновлену і комфортну для проїзду транспорту дорогу матиме і вулиця Шевченка. На її ділянці протяжністю 425 метрів, що від перехрестя вулиці Олега Міхнюка і до вулиці Олександра Молодчого, бригади дорожників вкладають останній шар асфальту.

За словами керівника підрядної організації Олександра Харчука, дана ділянка давно потребувала ремонту, адже з усієї вулиці була найбільш зруйнованою. Безліч деформацій, ям та вибоїн, в результаті чого довелося повністю прибрати старе покриття.

Ремонтні роботи на цій ділянці, як і всі, що відбуваються в місті, фінансуються за кошти міського бюджету. На цей об’єкт спрямовано 7,5 мільйонів гривень. По завершенню ремонту дороги тут залишиться встановити освітлення і зробити розмітку. Вже найближчими днями дорожники планують завершити інші ділянки – заасфальтувати дорогу на вулицях Олександрівська та 1 травня. А за місяць обіцяють виконати всі роботи і на Київській.