Факт-новини: оперативні сюжети

Допомога бізнесу

Featured Video Play Icon

Малий і середній бізнес переживає нелегкі часи. Щоб допомогти підприємцям піднятися після карантину державний ПриватБанк знижує ставки за всіма кредитними програмами фінансування підприємців. Зниження вартості кредитних ресурсів впроваджується за всіма програмами підтримки малого бізнесу, як за інвестиційними кредитами, так й програмами лізингу та фінансування оборотних коштів. Окрім клієнтів, які вже користуються “кредитними канікулами”, або мають прострочену заборгованість.

Віктор Дідевич – підприємець з Чернігівщини. Йому вдалося під час карантину через пандемію коронавірусу вберегти свій бізнес. Він прагне розвиватися далі. Хоче купити комерційний транспорт,  для цього бере кредит.

Найбільший український банк, який обслуговує майже 60% малого бізнесу та 76% підприємців, повідомив про суттєве зниження ставок за кредитами для малого бізнесу. Цим скористався не лише підприємець Віктор Дідевич. На сьогодні за новими умовами зниженою ставкою на Чернігівщині кредитуються близько 1 100 юридичних осіб і підприємців.

Як говорять банкіри, таке рішення є безпрецедентним для самого банку й українського ринку. Ситуація після карантину вимагає нестандартних рішень та дієвих кроків. Антикризові умови фінансування бізнесу діятимуть за всіма програмами підтримки малого бізнесу до кінця 2020 року. Нові умови фінансування впроваджуються автоматично. Для кредитування за зниженими ставками підприємцям не треба заповнювати будь-які заяви чи відвідувати відділення банку.