Факт-новини: оперативні сюжети

До зими готові

Featured Video Play Icon

Про готовність Чернігова до опалювального сезону звітували керівники комунальних підприємств  на ранковій нараді у міського голови у вівторок. Поточні ремонти у будинках зроблені на 95%. Готова спецтехніка, завезені пісок та сіль.

Як повідомив голова АТ «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко,  по місту залишилось 6 розкопок, де замінюють тепломережі. Реконструкцію котельні на вул. Староказарменій планують завершити у жовтні. Вирішено питання отримання лімітів на газ від НАК «Нафтогаз».

На КЕП «Чернігівська ТЕЦ фірми Тех-Нова» теж готові до початку опалювального сезону, по магістральним тепловим мережам завершуються ремонтні роботи. Запас вугілля  складає близько 82 тисяч тон.

За словами начальника управління ЖКГ міськради Ярослава Куца, у вересні  завершать капітальний ремонт вул. Київської, Доценка та Льотної, а у жовтні буде відкрита нова дорога на «Шерстянку».

При цьому  керівники КП  відмітили , що більшість мешканців обласного центру вчасно сплачують за отримані послуги. Подякував людям за розуміння ситуації і Владислав Атрошенко.

– Це та ділянка, де ми можемо ще втримати контрольовану ситуацію і забезпечити вчасне надання послуг, вчасні розрахунки з постачальниками та вчасну виплату заробітних плат своїм же чернігівцям, які живуть поряд, важко працюють і отримують невеликі зарплати, – підкреслив він.