Факт-новини: оперативні сюжети

День працівників освіти: Як у Чернігові вітали педагогів зі святом

Featured Video Play Icon

У першу неділю жовтня педагоги відзначають професійне свято – День працівників освіти. Люди, робота яких поєднує в собі мудрість, креативність, величезну енергію, доброту і любов до дітей зібралися напередодні свята разом у міській раді, аби у теплій і дружній атмосфері відзначити цей день. Для кожного з них їх професія – це покликання.

Привітав працівників закладів освіти міста зі святом очільник Чернігова Владислав Атрошенко. Він подякував педагогам за їх працю, особливо в такі нелегкі часи, коли школи і садочки працюють в умовах пандемії, за їх відповідальне ставлення до роботи.

З вітальним словом до колег-освітян звернувся і начальник профільного управління.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у педагогічній діяльності та з нагоди свята кращі працівники освітньої галузі Чернігова отримали державні нагороди, грамоти та подяки від міста та області. Серед нагороджених і завідувачка дошкільного навчального закладу №1 Світлана Нікітченко. Вона одержала нагрудний знак “Василь Сухомлинський”.

Педагогічній діяльності в дошкільному навчальному закладі пані Світлана присвятила понад 40 років життя. Жінка, каже майбутнє людини проектується, твориться саме з виховання в садочку.

По завершенню офіційної частини заходу на освітян чекав сюрприз. Місцеві музиканти та співаки створили для них святковий настрій і подарували свої композиції.