Факт-новини: оперативні сюжети

День державної служби. Держпродспоживслужба звітує про роботу

Featured Video Play Icon

Африканська чума свиней та сказ. Їх на території Чернігівської області останні п`ять місяців року не фіксували. Одиночні факти цих небезпечних для тварин інфекцій реєстрували в регіоні минулого року. Це – результат профілактичної роботи, яку проводили в області, – запевняє керівник Головного управління Держпродспоживслужби Юрій Павлішен.

Як результат продукція тваринництва, яка виробляється на Чернігівщині, якісна. Її можна продавати як в межах України, так і за кордон. Запевняють в установі, яка здійснює безпосередній контроль за безпечністю продуктів харчування в регіоні.

У День державної служби в Головному управлінні Держпродспоживслужби оцінювали результати своєї роботи за 5 місяців року, що минає та окреслювали пріоритетні плани. За словами керівника управління за зверненнями людей, споживачам повернули більше 116 тисяч гривень.

Про рівень довіри населення до служби свідчить кількість звернень. Лише письмових їх тут отримали 285. Ветеринарна медицина, безпека харчових продуктів, санітарне законодавство, контроль за регульованими цінами, захист прав споживачів це – лише низка питань, які знаходяться в компетенції Держпродспоживслужби.

Із загальної кількості співробітників – 210 є держслужбовцями. Їх привітали зі святом та вручили почесні грамоти та подяки. А керівник установи Юрій Павлішен отримав від Антикорупційної громадської спілки ” Совість” сертифікат, який засвідчує зразкову якість роботи, яку виконує Головне управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області.