Факт-новини: оперативні сюжети

Дефіцит піску. Чи вистачить запасів для ремонту доріг?

Featured Video Play Icon

Використали запаси піску з 80-х, аби доробити ремонти чернігівських доріг. Нагадаємо, що у розпал сезону, основний постачальник піску з міста Славутича повідомив, що не може виконати своїх забов’язань. Згідно з ухвалою суду реалізація піску на їх складах було заблоковано. Нестача головного елемента ремонтних робіт призупинила процес на 3 тижні.

На перетині вулиць Шевченка і Малиновського з’явилося транспортне коло. Аби розвантажити магістральні вулиці від транзитного транспорту, в Чернігові хочуть направити основний потік машин не через центральні вулиці, а околицями. Об’єкт площею 6 тис.100 кв. м, який коштував 37 мільйонів гривень планують відкрити для транспортного руху вже через 2 тижні.

В той же час триває реконструкція перехрестя вулиць 1 Травня та Кільцевої. Вартість цього об’єкту – 35 мільйонів грн., його площа – 5400 кв. м. За словами директора «ШБУ-14» Олександра Харчука, роботи видалися складними, адже на даній транспортній розв’язці довелося повністю розібрати дорожній одяг. Рух для транспорту тут планують відкрити через 10 робочих днів. За прогнозами Олександра Харчука, піску на завершення робіт на даних об’єктах вистачить. На черзі ремонтні роботи на вулиці Олександрівській.