Факт-новини: оперативні сюжети

Де риба чіпляється, там і вудку кидай!

Featured Video Play Icon

22 серпня завзяті риболови зібрались за автомобільним мостом поблизу Чернігова, щоб взяти участь у Відкритому Кубку з поплавкової ловлі. Змагання тривали один день, з ранку до вечора. На Кубок приїхали 13 учасників з різних міст України. Змагалися у  два тури, за підсумками яких визначали переможця в індивідуальній та командній категоріях.

Прихильність Десни – річ оманлива, сьогодні вона була не на боці рибалок. Та на змаганнях з поплавкової ловлі важлива не кількість риби, а її вага. Михайло Орлов приїздить на такі змагання щороку. Чоловік каже,   завжди задоволений організацією та своїми результатами. Можливо,через зміну погоди риби було небагато.

Юрій Маркін, керівник фідерного та поплавкового напрямку Чернігівської обласної організації риболовного спорту, також  нарікає, що цього року лов надзвичайно скупий, максимально півтора кілограми.  Проте, для справжніх професіоналів це не перешкода.  Явний лідер – київська команда. 5 – 6 вересня відбудуться відкриті змагання  з ловлі риби фідером “Кубок Сіверщини-2020”. Зареєструвались вже 19 команд.