Факт-новини: оперативні сюжети

Дарувати радість та допомогти ЗСУ: з гастролями в Чернігові Андрій Кравченко

Featured Video Play Icon

Великий сольний тур автор хітів “Мадонна”,“Тільки ти”, “Лебідка” співак Андрій Кравченко присвятив чарівним, коханим, незламним українкам.

“Мадонна” він названий. Наша українська жінка краще, ніж Мадонна, вона – богиня,  — говорить Андрій Кравченко, співак.

У рамках гастрольного туру співак завітав до Чернігова. Послухати сучасного українського романтика до зали Міського палацу культури прийшли переважно шанувальниці його творчості. 

Хочу отримати велике задоволення від концерту. Бажаю всім глядачам також отримати задоволення,  — каже Людмила, глядачка.

Жіночі серця співак підкорює своїми романтичними текстами, мелодіями та харизмою. Його пісня про любов та життя. 

Ми зараз їздимо обласними містами України і меншими районними центрами і несемо людям радість. Тому що саме головне зараз завдання артистів – робити людей щасливими,  — розповідає Андрій Кравченко.

Кожен концерт – допомога ЗСУ. На зароблені кошти команда Андрія Кравченка вже придбала 12 автівок для наших військових. Радіти успіхам артиста вдвічі приємніше, адже він – наш земляк. Андрій родом з Чернігівщини, ріс у співочій сім’ї. На перший концерт сина в Чернігові приїздили батьки.

Свого сина Андрія ми привчали співати з дитинства, бо він знаходився в такій атмосфері, де завжди співали. У моїй матері було шестеро в сім’ї і всі співали. Хтось на чомусь грав. Хтось на лошках, на гармошці, на акордеоні, а співали всі,  — діляться Віктор і Тетяна Кравченки, батьки співака.

До визнання Андрій Кравченко йшов 15 років. Завдяки наполегливій праці він став популярним, доріс до рівня, щоб його спів лунав  у концертних залах країни.