НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чого досягла Чернігівська обласна рада за 100 днів роботи?

Featured Video Play Icon

Чернігівська обласна рада восьмого скликання перетнула стоденний рубіж. Про досягнення та труднощі, що виникли протягом періоду  діяльності у депутатів нової каденції, а також плани на майбутнє йшлося в незалежному прес-центрі «Деснянська правда», де у невимушеній атмосфері за чашкою кави очільниця обласної ради Олена Дмитренко разом зі своїми заступниками ділилася враженнями та оцінювала події, які відбувалися протягом ста днів при владі.

 Очільниця обласної ради зазначила, одне з головніших досягнень на сьогоднішній день – це те, що  нарешті вдалося порозумітися з депутатами і досягти  консолідації, адже в перші місяці діяльності оновленої обласної ради в цьому питанні  виникали суттєві складнощі.

Під час зустрічі неодноразово наголошувалося, що склад керівників  обласної ради, попри приналежність до різних політичних сил,  – це єдина команда, яка відкрита до людей  і готова працювати  спільно з усіма депутатами та органами самоврядування на  благо розвитку Чернігівщини.

 За ці сто днів обранцям довелося ухвалити чимало непростих і  у чомусь доленосних для області управлінських рішень. Водночас є і перші невеличкі перемоги, які вселяють оптимізм і віру у потенціал Чернігівщини.

За словами керівників обласної ради, актуальних подій та проблем на Чернігівщині вистачає і попереду буде ще більше викликів, з якими  доведеться справлятися колегіально, шукаючи компроміси і баланс інтересів. Та посадовці обіцяють впоратися, запевняють, будуть  сумлінно служити інтересам громади і зважено підходити до прийняття важливих для області рішень.