Факт-новини: оперативні сюжети

ЧНР не буде!

Featured Video Play Icon

Почути, зрозуміти та підтримати. Саме  за таким принципом, каже Микола Шанський, який наразі є головою правління єдиної спілки громадських організацій родин загиблих воїнів, яка об’єднала 20 областей України, організована робота між громадськими організаціями Чернігова ” Єдина родина Чернігівщини” та ” Родина воїна” з Чернігівською міською радою. Як представник родин і батько Героя, який покоїться у військовому секторі кладовища Яцево, він прийшов на ранкову нараду аби подякувати Владиславу Атрошенку за ту роботу, яку  провели  комунальники .

Щороку ми зустрічаємось з міським головою і визначаємо пріоритети, – каже  М. Шанський. – Військове кладовище на сьогодні – одне з кращих в Україні. Капличка – одна на всю Україну, де проводиться 2 рази в неділю літургія за хлопцями загиблими . Я прийшов сказати слова подяки за ту роботу , яку ми проводимо. 

В. Атрошенко у відповідь:  Я хочу запевнити, що як міський голова  і весь керівний склад , керівники структурних підрозділів , заступники, ми щиро вдячні за подвиг ваших дітей, яких зараз нема серед нас. За подвиг тих бійців, які зараз  служать. Хто повернувся  живим. Ми щиро вдячні. Я хочу вас запевнити  у тому, що поки ми при владі, ЧНР у Чернігові не буде ніколи. Ми відбудуємо Чернігів, а дасть Бог, з годом почнемо відбудовувати Україну.   З повагою та відповідальністю. Саме такі акценти ставив Владислав Атрошенко перед керівниками структурних підрозділів, які мають виконати погоджений з родинами план роботи. Вже завершений благоустрій центрального сектору. Ще мають викласти плитку біля надгробків з лівої та правої сторони. Наразі, на  військовому кладовищі вже 60 могил Героїв, які віддали своє життя за Україну. На прохання родин та чернігівців на кінцевій зупинці автобуса збудована вбиральня. На часі підготовка проєкту зі встановлення камер відеоспостереження. Тривають також роботи з благоустрою Алеї Героїв у Березовому гаю.