Новини

Чернігівська поліція затримала чоловіка, який кинув у вікно багатоповерхівки пляшку з запальною сумішшю (Фото)

Серед ночі до поліції звернулася мешканка Чернігова з повідомленням, що невідома особа у вікно її кватири на третьому поверсі кинула пляшку з запальною сумішшю. Вікно дивом витримало, і оселя не спалахнула.

Як повідомили у Секторі комунікації поліції області, слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції ретельно оглянула місце події, після чого оперативники поліції Чернігівщини спільно з колегами з Департаменту карного розшуку Нацполіції України провели низку оперативно-розшукових заходів.

Читайте також: Рятувальники Чернігівщини звільнили зі снігових заметів 117 автомобілів (Фото)

У підсумку поліцейські разом з оперативними службами встановили особу зловмисника — 20-річного мешканця Харківської області. Після скоєного у Чернігові юнак переховувався в столиці. Там оперативники поліції за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» і провели його затримання.

Зловмисника доправили до Чернігівського райуправління поліції. Він зізнався у скоєному, надав правдиві свідчення. Фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває.