НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

«Лідер галузі 2020»

Featured Video Play Icon

«Лідер галузі-2020». Чернігівський академічний обласний музично- драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка за підсумками Національного бізнес-рейтингу в Україні здобув І місце та Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання України за показником «Рентабельність реалізованої продукції», а також І місце та Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання Чернігівської області у номінації «Результативність та рентабельність». За досягнення високих результатів господарювання Чернігівському драматичному присвоєно статус «Лідер галузі 2020». Інформує Оргкомітет Національного бізнес-рейтингу в Україні.

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів і концертних програм також знову став лауреатом Національного бізнес-рейтингу, укладеного за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності понад мільйона двохсот тисяч підприємств України. Про це в листі на ім’я генерального директора – керівника художнього філармонійного центру, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Теребуна повідомила голова оргкомітету Національного бізнес-рейтингу Інна Литвинова.

Повідомляє Пресцентр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Національний бізнес-рейтинг в Україні вже 16 років визначає провідні підприємства країни, які дотримуються принципів відкритості та добропорядності. Цього року Чернігівський обласний філармонійний центр посів друге місце серед суб’єктів господарювання України за показником «Динаміка вартості чистих активів» і перше місце серед суб’єктів господарювання Чернігівщини у номінації «Фінансові показники успішної діяльності». Таким чином Чернігівському обласному філармонійному центру фестивалів та концертних програм присвоєно статус «Лідер галузі 2020». «Це свідчення високої ефективності управління ресурсами, надійності і професійності», – наголосила в листі Інна Литвинова.