Факт-новини: оперативні сюжети

Чернігівські учні склали останнє тестування основної сесії ЗНО

Featured Video Play Icon

15 червня іспитом з географії завершується основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання – 2021. У Чернігові цей предмет здають у 9-ти пунктах тестування, серед них і ліцей №15, який за цьогорічну сесію вп’яте приймає абітурієнтів.

На тестування до цього закладу зареєструвалося 300 учасників як з міста, так і з області. Після температурного скринінгу та перевірки відповідних документів учасники йдуть до своїх аудиторій. У цьому закладі їх облаштували 20, задіяли 2 поверхи. Для роботи залучили близько 50 працівників. Об 11.00 іспит розпочинається. На виконання сертифікаційної роботи відведено 150 хвилин. Тест налічує 54 завдання, за правильне виконання яких можна набрати 90 балів. Результати будуть відомі до 28 червня.

Під час проведення тестування з географії порушень в цьому пункті не зафіксували. З 300 зареєстрованих учасників ЗНО до закладу не з’явилося 87 осіб. Якщо вони з об’єктивних причин не прийшли на тестування, матимуть можливість взяти участь у додатковій сесії з географії, яка відбудеться 14 липня. Для цього потрібно подати до Київського регіонального центру оцінювання якості освіти документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву.