Новини

Чернігів попрощався з двома Захисниками, які загинули на війні

Чернігів втратив двох воїнів-героїв. Сьогодні у місті попрощалися з солдатом Андрієм Дятченком та сержантом Сергієм Ларіним.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Андрій Дятченко народився 1 січня 1980 року в місті Чернігів у сім’ї моряка. Захоплювався азійськими історією, культурою та єдиноборствами. Крім того, протягом життя займався різьбленням по дереву. У 2022 році долучився до лав оборонців України. Останнім часом боронив східний напрямок бойового зіткнення. Загинув 16 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Встановили особу воїна за ДНК-експертизою. Поховали воїна у Чернігові.

Сергій Ларін народився 11 вересня 1967 року в місті Чернігів в родині військового. Закінчив місцеву середню школу № 11. Проходив строкову військову службу на території колишньої НДР. Після повернення до цивільного життя працював в органах внутрішніх справ в місті Чернігові. Працюючи в міліції навчався та здобув ступінь бакалавра. Пройшов шлях від міліціонера патрульної постової служби, дільничного інспектора до начальника відділу дільничних інспекторів. На пенсію звільнився за вислугою років з посади оперативного чергового Чернігівського міського відділу, маючи спеціальне звання “майор міліції”. В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України та став на її захист від окупанта. Загинув 23 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Поховали воїна в Чернігові.