НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Черговий акт вандалізму у Чернігові

Featured Video Play Icon

24 листопада невідомі підпалили і зіпсували один з  нових напівпідземних сміттєвих контейнерів, що розташовується по вулиці  Захисників України , 17.

За словами головного  інженера  комунального підприємства  «АТП 25-28» Сергія Стринадко, псують контейнери в місті не вперше. Півроку тому  у цьому ж районі по вулиці Пухова також намагалися вогнем знищити ємність для сміття.

Пошкоджений цього разу  контейнер замінили новим. Зіпсований – вивезли   на територію комунального підприємства. Скоріш за все,  його реставруватимуть, адже  вартість такого нового сягає близько 120 тисяч гривень.  Ремонт же  обійдеться дешевше.

Заяву щодо  вчинення дій , які нанесли значні фінансові збитки міському бюджету, керівництво АТП 25-28 відправило до поліції. Наразі правоохоронці шукають  винуватця злочину, аби притягнути його  до відповідальності. Варто зазначити, напівпідземні  контейнери європейського виробництва у Чернігові  почали встановлювали близько року тому. За цей час в обласному центрі їх з’явилося 130-ть на 37 локаціях. У наступному році планують встановити ще 115 . Новенькі ємності  для сміття вже  чекають своєї черги на території підприємства.