Факт-новини: оперативні сюжети

Підсумки червня

Featured Video Play Icon

3 червня голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко разом із заступниками Віталієм Загайним, Олександром Савченком та Андрієм Подорваном  розповіли журналістам, як область оговтується після жорсткого карантину.

І на це витратили 130 тисяч гривень. В області провели ПЛР-тести всіх призовників, під час обстежень виявили двох інфікованих. Вірусологічна лабораторія обласного лабораторного центру за весь час провела  12 тисяч обстежень,  щодня 200-300  ПЛР-тестів.

 Чернігівщина  відновлює економічну активність.

 Андрій Прокопенко поділився новиною: за сприяння Президента України  скасовано 18-відсоткове спецмито на ввезення полівінілхлориду. Це важливо для таких підприємств, як Корюківська фабрика “Слов’янські шпалери”.

 Значні кошти держава вкладає і в оновлення місцевих і державних автошляхів. Цього року збудують і відремонтують 125 км доріг. За їх збереженням і експлуатацією вестиметься габаритно-ваговий контроль. Триває реалізація Національної програми “Велике будівництво”.  Роботи ведуться на 11 об’єктах. Зокрема, введуть в експлуатацію такий довгобуд, як  Носівську школу.

За словами Андрія Прокопенка, такі підсумкові зустрічі планують проводити регулярно.