НовиниТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Брифінг новопризначеної голови ОДА

Featured Video Play Icon

З хвилини мовчання в пам’ять заступниці голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталії  Романової, яка   пішла з життя 5 листопада, розпочався брифінг новопризначеної голови  ОДА Анни Коваленко.

Боротьба з корупцією, розвиток туристичного потенціалу регіону, отримання гідної заробітної плати  мешканцями Чернігівщини та підтримка малого і середнього бізнесу . Анна Коваленко розповіла про пріоритети своєї роботи.

Очільниця області зазначила, що особливу увагу у 21 році привертатимуть до якості медичних послуг на Чернігівщині, зокрема, всі сили направлятимуть на покращення оснащення мед закладів, їх будівництво, оновлення медичного автопарку, залучення  спеціалістів медиків, яких  не вистачає у регіоні.

На запитання, що наразі турбує багатьох,  щодо запровадження карантину “вихідного дня”,  Анна Коваленко  відповіла, що поки  запроваджувати його не планують. А от стосовно можливих додаткових госпітальних приміщень для хворих на коронавірус, у разі переповнення лікарень,  ще визначаються.