Бізнес-фестНове на ТБ

Бізнес-фест 2021 – ПБП «Вимал»

Featured Video Play Icon

П’ятий, ювілейний «Бізнес-фест» у Чернігові об’єднав близько  трьохсот  підприємців і понад сто підприємств області. Одним із засновників і учасників святкового заходу є приватне багатопрофільне підприємство «Вимал». Традиційно вималівці взяли участь і в урочистій кавалькаді.

Сьогодні група компаній «Вимал» –  найпотужніший  виробник крохмалю в східній Європі.   Після запуску  нового заводу в 2018 році  на підприємстві відбулося  пятикратне зростання продуктивності. В цьому році тут поставили рекорд –  випустили  близько ста тонн крохмалю за добу.

Підприємство випускає високоякісну продукцію –  картопляний крохмаль для промислових підприємств, для фармацевтичної галузі і для широкого кола споживачів. «Вимал»  нині  спеціалізується на багатьох напрямках.

Участь у «Бізнес – фесті» важлива для підприємства, каже Сергій Самоненко. Тут вони  не заради грошей, а для задоволення. Вималівці представляли зразки продукції і дарували малечі невеличкі сувеніри. Чернігівцям і гостям міста доносили інформацію про  багатопрофільну діяльність.

Група компаній «Вимал» іде в ногу з часом.  Зараз проводить  реалізацію чергового проєкту для розвитку підприємства і випуску нових видів продукції. Зокрема, це  випуск протеїну, харчових волокон і органічних добрив.  А це новинка не лише на внутрішньому, а й на зовнішньому ринку.