Бізнес-фестНове на ТБ

Бізнес-фест 2021 – АТ “Чернігівгаз”

Featured Video Play Icon

4 вересня «Бізнес- фест» у Чернігові вже вп’яте зібрав підприємців області. Традиційне свято, приурочене до дня підприємця, розпочалося урочистою кавалькадою представників бізнесу від Центрального парку культури і відпочинку до Красної площі.

Серед учасників святкової ходи підприємців – АТ «Чернігівгаз». Щорічно АТ «Чернігівгаз» бере участь у цьому масштабному заході і представляє свої сервіси на виставці – ярмарку «Бізнес Чернігівщини». Фахівці компанії надавали консультації з реконструкції газових систем, заміни газового обладнання та з газифікації.

Тут же на виставці були представлені зразки сучасного побутового газового обладнання. Споживачі могли детально з ним ознайомитись, а також почути безпосередньо від фахівців про можливості проведення реконструкцій газових систем.

Важливо знати, що самостійно встановлювати газове обладнання не можна, адже це заборонено законом. Обслуговувати газопроводи та надавати сервісні послуги допомагає фахівцям «Чернігівгазу» сучасна техніка. Наприклад, локалізувати такі аварійні ситуації, як витік газу, покликана служба 104 – її робота також входить до тарифу на розподіл газу.

Технічне ж обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж – окрема послуга, яка надається на договірних умовах. За українським законодавством, власники помешкань мають обрати для цього організацію, у якої є дозволи на проведення таких робіт. Крім них, «Чернігівгаз» має все необхідне обладнання, кваліфікованих фахівців та 65-річний досвід роботи.

Представники компанії також подбали, аби цікаво було не лише дорослим, а й дітям. Поки батьки спілкувалися з фахівцями «Чернігівгазу», їхню малечу розважав герой – «Супергаз». Його завдання – донести найменшим споживачам правила безпечного користування газовими приладами.