НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Батьки за «живе» навчання

Featured Video Play Icon

Повернути “живу освіту” вимагають батьки чернігівських дітей. 4 листопада біля міської ради зібрались чернігівці, які не задоволені дистанційною формою навчання в школах. Люди вважають, що це створює багато проблем, як технічних, так і соціальних.

Онлайн освіта має бути за бажанням, кажуть батьки. На думку психолога Андрія Міщенка, дистанційне навчання може пагубно відбитися на психологічному стані дитини.

До протестувальників вийшов заступник міського голови Андрій Черненко. Людей запросили в мерію для розмови, але вони залишилися на вулиці. Начальник управління освіти Василь Білогура пояснив, що Чернігів перебуває у “червоній” карантинній зоні, що робить дистанційне навчання найбільш доступною та прийнятною формою навчання на сьогоднішній день.

Василь Білогура наголосив на тому, що дистанційна форма навчання є вимушеною, і як тільки епідеміологічна ситуація в Чернігові нормалізується, чернігівські діти повернуться до традиційної форми навчання. Проте зараз ми маємо дотримуватись усіх карантинних норм, задля того, щоб убезпечити себе та своїх дітей.