Новини

Аварійний ремонт проводять на дорогах області

На автошляхах області дорожники вже проводять роботу з аварійного ремонту ямковості. Це вимушений захід, який вживають у зимовий період для термінового забезпечення безпечного проїзду автомобільного транспорту та захисту дорожнього покриття від подальшого руйнування. Про це повідомляють у Службі автодоріг Чернігівської області.

Найчастіше виникає ямковість на ділянках автошляхів, де дорожнє покриття експлуатується понад нормативні міжремонті строки. Посилює руйнівний вплив на старий зношений дорожній одяг і великоваговий транспорт. 

Першочергова увага приділяється автошляхам міжнародного, національного та регіонального значення.  За два тижні січня 2020 року на дорогах області аварійним ремонтом ліквідовано близько 300 квадратних метрів пошкоджень на дорожньому покритті. Дорожники працювали на автошляхах: М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ, Н-28 Чернігів-Городня-Сеньківка, Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин, Р-69 Київ-Вишгород-Десна-Чернігів. Роботи продовжуються, адже погода сприяє поступовому розвитку ямковості у геометричній прогресії.