Факт-новини: оперативні сюжети

Новий театральний сезон розпочався

Featured Video Play Icon

Які сюрпризи підготував для чернігівців обласний драматичний театр?

Три місяці підготовки та шалених репетицій, і ось результат. Головний театр області, готовий відкрити 94 театральний сезон, прем’єрою.  Цього разу це сімейна трагікомедія на дві дії за п’єсою відомого польського драматурга Славомира Мрожека ” Танго”. Головного режисера Андія Бакірова знайти не важко, він вже на сцені, адже  тут кипить робота , декорації вже готові , вони не зовсім робилися з нуля, дещо вдалося  знайти тут, в стінах театру.

Генеральний директор театру переконаний, що вистава  вийшла як і завжди достойна , хоча зізнаєтьс,я сам репетицій не відвідував оскільки твердо переконаний, що півроботи не дивляться, тому на нього як і на глядачів чекає приємний сюрприз,  адже історія спонукає до роздумів.

Акторського складу задіяно небагато, та кожен хто отримав роль, просто таки був створений для неї. Головного героя Артура студента, який шукає сенс життя , ідеально відтворив Сергій Пунтус, але не тільки він підійшов на свою роль. Оксана Гребенюк отримала роль, на яку і сподівалася, але тим не менш пишається нею.

Сергію Лефору в минулому році випала честь зіграти  головну роль у “Скапені” , а в ” Танго” його герой Едік дуже дивний, і неоднозначний, та втім важливий у виставі. Глядачі, які першими відкрили завісу нового сезону ,  пишаються роботами нашого театру , а тому від усього серця бажають їм найголовнішого.

Детальніше про виставу ” Танго ” незабаром побачите  у програмі ” Культур- ревю”.