НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Емоції, враження та пріоритети

Featured Video Play Icon

Свої враження  від першої сесії та пріоритети  в роботі на наступні 5 років  нам озвучив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко , новообраний секретар ради Олександр Ломако   та керівники депутатських фракцій політичних партій , які потрапили до складу Чернігівської міської ради VIII скликання.

  • Плани, дай боже, щоб відповідали нашим можливостям,  а наші можливості не завжди залежать від міста. Багато в чому  вони будуть залежати від країни. А стан справ в країні бажає бути кращим. Йде згортання економіки і поглиблюється коронавірусною  ситуацією. Я усвідомлюю  свою відповідальність і у мене тільки одне бажання, щоб можливості були для реалізації цієї відповідальності, – акцентував Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
  • Пріоритети перш за все у зв`язку з ковідом, з тим , що діюча влада стрімко відправила економіку у локдаун , не тільки жителів , але й економіку. То перш за все ми сконцентруємось на соціальному захисті людей: за не підвищення тарифів, за збільшення допомоги вчителям, лікарям, пенсіонерам, –  заступник голови депутатської фракції ПП

” ОПЗЖ” у ЧМР Віталій Голець.

  • У нас вже є  свої здобутки за цей період. Зробити певний результат складно. Ми досягли цього результату, тому головне завдання  зберегти взятий темп, високі показники, які ми маємо у місті щодо якості  життя. Якщо ми утримаємо цей вектор , це вже буде перемога, – голова депутатської фракції ПП « Рідний дім»   у ЧМР Андрій Дериземля.
  • Плани конструктивні. Будемо працювати на досягнення тих цілей, які передбачені в програмі партії ” Слуга народу”. Будемо сприяти активній дискусії  у міській раді, протистояти монополізму однієї партії у міській раді, – голова депутатської фракції ПП

” Слуга народу” у ЧМР Максим Черненок.

  • Емоції позитивні. Водночас це  велика відповідальність, яка покладена на мене, як на депутата. У своїй програмі прагну дотримуватися тих основних кроків, які декларувала партія ” Наш край” у передвиборчій програмі, – голова депутатської фракції ПП ” Наш край” ЧМР Олександр Луценко.
  • У мене такий урочистий настрій. Люди нас підтримали. Ми тут. Будемо працювати плідно на користь Чернігова. Буду пропонувати міському голові  на медицину спрямувати кошти, створити коронавірусний фонд  на вакцини, – голова депутатської фракції ПП

” Європейська солідарність”  у ЧМР Марина Рейко.

  • Ми відкриті до спілкування з усіма політичними силами, які не пройшли  до міськради. Я думаю, що на наступних засіданнях  ми побачимо їх представників  у виконавчому комітеті або у дорадчих органах. Чернігів це не Сінгапур, який одночасно і країна, і острів , і місто. Ми хочемо співпрацювати з депутатами Верховної  ради, які представляють політичні сили, які є в залі. Головне, щоб Чернігів  розвивався, тому треба об”єднувати політичні зусилля  усіх політични сил, – секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако.