Факт-новини: оперативні сюжети

Спортивні та дитячі майданчики

Featured Video Play Icon

Чернігівці радіють появі у їх дворах сучасних спортивних та дитячих майданчиків. Чергові прохання з численними підписами оприлюднив Владислав Атрошенко на оперативній нараді у вівторок:

 «Зібрані підписи, вулиця Шевченка, 41, 43,45,47, вулиця  Міхнюка, 7, 9. Люди просять  сучасний дитячий майданчик»,- повідомив міський голова.

 Ці замовлення  виконають наступного року. А от  хто та яким коштом буде далі їх утримувати? Це питання виявилося дискусійним. Приватні управляючі компанії не хочуть  брати на себе додаткові фінансові навантаження, а комунальним за рахунок власних ресурсів це робити також не з руки. А особливо під час підготовки до зими, коли постає питання, що є пріоритетом: ремонт даху  чи  спортивного майданчика, – акцентував начальник профільного управління міської ради.

« Якщо є спортивний майданчик, не має значення де він знаходиться, усі будинки, які навколо, пропорційно до кількості квартир мають брати участь в його утриманні»,- акцентував Ярослав Куц. Передати спортивні майданчики на баланс  управління молоді та спорту  теж не реально, бо там нема кому їх ремонтувати і утримувати, – пояснив начальник профільного управління Андрій Дериземля.