Факт-новини: оперативні сюжети

Інспекція об’єктів реконструкції

Featured Video Play Icon

Чи всі роботи в Чернігові йдуть за графіком?

Під час інспекції об’єктів реконструкції Чернігова , які фінансуються з міського бюджету, міський голова Владислав Атрошенко побував , зокрема, на вулиці Героїв Чорнобиля. Тут, на ділянці від Проспекту Миру до вулиці Київської тривають масштабні роботи по заміні старих каналізаційних та водопровідних труб, а також – залізобетонного каналізаційного колектору. Так, старі труби каналізації, які знаходились у перед аварійному стані замінюють на сучасні: двошарові і з пластику. Загальна вартість реконструкції становитиме більше 70 мільйонів гривень. Однак в роботі є певні труднощі.

За результатами інспекції міська влада зробила організаційні висновки та змінила керівництво цього об’єкту. Сюди будуть направлені фахівці з центрального офісу підрядної організації. Владислав Атрошенко висловив сподівання, що роботи звершать вчасно.

Нагадаємо, роботи на вулиці Героїв Чорнобиля стартували в червні цього року. Після заміни підземних комунікацій тут покладуть асфальтове покриття. Згідно з планом, реконструкцію мають завершити до початку вересня.