НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Безпечні виборчі дільниці

Featured Video Play Icon

Виборчі дільниці у Чернігові  забезпечать захисними масками та дезинфікуючими  засобами. Додаткові кошти на протиепідемічні заходи під час організації та проведення місцевих виборів 25 жовтня  виділені 9 жовтня на засіданні  виконкому Чернігівської міської ради.

– Ці 509 тисяч ми виділяємо для того, щоб дільниці були забезпечені необхідним у день голосування і щоб чернігівці знали, що дільниці оброблені протиепідемічними засобами, а члени комісії забезпечені тим, чим мають бути забезпечені. Щоб жителі Чернігова могли не боятися йти на виборчі дільниці та голосувати 25 жовтня, а члени виборчих комісій могли нормально відпрацювати цей день, – прокоментував заступник  Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Згідно з прийнятим рішенням, фінансове управління міської ради має виділити зазначені кошти з міського бюджету Чернігова, а чернігівська міська та дві районні у місті Чернігові територіальні виборчі комісії за ці гроші мають забезпечити виконання  протиепідемічні заходи під час організації та проведення місцевих виборів у місті Чернігові  згідно з  постановою Кабінету Міністрів України.