Факт-новини: оперативні сюжети

20 тисяч до пенсії: ПриватБанк запустив акцію для військових пенсіонерів

Featured Video Play Icon

Близько 700 військових пенсіонерів Чернігівщини обрали «ПриватБанк» для отримання пенсій. До літа 2022 року вони могли одержувати виплати лише в «Ощадбанку». Наприкінці червня набули чинності зміни до законодавства, які дали пенсіонерам можливість вибору, а у вересні «ПриватБанк» розпочав випуск карток для військових пенсіонерів.

-Для оформлення картки потрібно мати тільки ідентифікаційний номер та паспорт. Після оформлення картки клієнт підписує заяву, яку ми потім відносимо до Пенсійного фонду. І всіма документами займаємось про перевод пенсій ми самостійно, – пояснила старший менеджер з обслуговування зарплатних та соціальних карток північного макрорегіону Тетяна Бойко.

Чернігівець Віктор – один з військових пенсіонерів, які для отримання пенсії обрали найбільший банк України. Через нього він також сплачує за комунальні послуги. Каже – користуватися сервісами «ПриватБанку» приємно завдяки ввічливому персоналу, а до того ж ще й вигідно.

-Приватбанк я обрав тому, що в Приватбанку на комунальні платежі немає комісії,- каже військовий пенсіонер Віктор.

Також наразі «ПриватБанк» проводить акцію «Даруємо 20 000 гривень до пенсії». Всі військові пенсіонери України, які отримують виплати на картки «Приватбанку», автоматично стають її учасниками.

-Переможець акції гарантовано отримає 20 тисяч гривень як разову виплату на картку. Акція триватиме з січня по травень місяць, проводитиметься три місяці – у березні, квітні та травні. Переможець буде визначатися рандомним шляхом, – повідомила Тетяна Бойко.

Переможців акції визначатимуть 15 березня, 14 квітня та 15 травня. Оформлення пенсійної картки для участі в акції можливе також онлайн – через додаток Приват24.