Новини

Знову сумна звістка з фронту: Чернігівщина втратила ще одного Захисника

На війні загинув земляк, депутат міської ради  – солдат Вадим Сергійко зі Сновська.

Про це повідомляє Сновська міська рада.

Народився Вадим 26 січня 1986 року, закінчив у 2003 році Щорську районну гімназію, навчався у місцевому ПТУ №7 за спеціальністю бухгалтер. Вищу освіту отримав у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Працював тренером-викладачем з вільної боротьби Щорської ДЮСШ «Колос» та на різних посадах в органах внутрішніх справ України. Згодом став  помічником приватного нотаріуса у Сновську і працював на цій посаді до початку повномасштабного вторгнення росії.

Читайте також: На Чернігівщині попрощалися з двома Захисниками, які загинули на фронті

Вадим Сергійко вів активну політичну і громадську діяльність, опікувався спортом. У 2015-2019 роках був помічником Народного депутата України  VIII скликання  Анатолія Євлахова. А у 2020 році жителі Сновщини довірили йому представляти їхні інтереси – він був обраний депутатом Сновської міської ради від політичної партії «Рідний дім».  Був справжнім патріотом своєї країни, активним депутатом, завжди відстоював свою позицію та позицію своїх виборців.

У квітні 2022 року Вадим Сергійко був призваний по мобілізації другим відділом Корюківського РТЦК та СП і не вагаючись ні хвилини пішов захищати Україну від ворога.

Військову службу проходив військовоій частині А 0693 на посаді стрільця стрілецького відділення. Завжди користувався повагою серед побратимів, підтримував їхній бойовий дух.

23 вересня 2023  року став чорним днем для рідних, близьких, друзів, колег і побратимів Вадима. Його життя обірвалося під час виконання військового обов’язку поблизу населеного пункту Федорівка Донецької області.